Ngeunaan Majalah

Majalah inpormasi-analitik interregional "Sistem kentang"

Hiji-hijina publikasi di Rusia anu sacara komprehensif sareng komprehensif nyertakeun hasil penanaman, neundeun, ngolah sareng dijual kentang sareng sayuran "set borsch". Majalah promosikeun pangalaman produsén Rusia anu pangsaéna sareng prestasi para ahli asing.

Pemirsa utama publikasi ieu nyaéta kepala perusahaan tatanén anu bénten tingkat; agronomists; kapala administrasi daérah sareng distrik, jurusan tatanén; wawakil perusahaan anu ilubiung dina pasar tatanén; élmuwan; mahasiswa paguron luhur pertanian.

Majalah ieu diterbitkeun opat kali dina sataun.

Dina 2021, 4 masalah majalah Potato System bakal dileupaskeun.

No 1, tanggal rilis: 25 Pébruari
No 2, tanggal rilis: 2 Juni
No 3, tanggal rilis: 8 Séptémber
No 4, tanggal rilis: 19 Nopémber

Publikasi ieu kasebar dina paméran khusus sareng ku langganan. Saprak 2015, éditor ngaluncurkeun proyék "Majalah gratis", hatur nuhun dimana waé tegalan Rusia anu aktipitas budidaya kentang ngagaduhan kasempetan nampi "Sistem Kentang" anu ditarjamahkeun sareng tanpa biaya kauangan. Ti saprak éta, jumlah palanggan parantos ningkat sacara signifikan.

Géografi distribusi - sadayana Rusia, aplikasi langganan rutin datang ti kebon di Trans-Urals, Wilayah Altai, Wétan Jauh sareng Républik Crimea, tapi pamiarsa utama nyaéta warga "kentang" (Moskow, Nizhny Novgorod, Bryansk, Tula sareng wilayah-wilayah sanés; Républik Chuvashia Tatarstan).

Publikasi ieu kadaptar ku Federal Service for Supervision Communications, Information Technology and Mass Communications. Sertipikat Pi Nomer FS77 - 35134 tanggal 29.01.2009 Januari XNUMX

Ngadegkeun sareng penerbit: LLC Company Agrotrade

Pimpinan redaksi: O.V. Maksaeva

(831) 245-95-07

maksaevaov@agrotradesystem.ru

Wilujeng sumping!

Login kana akun anjeun di handap

Jieun Akun Anyar!

Eusian formulir di handap pikeun ngadaptar

Candak deui kecap konci anjeun

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

Tambihan Daptar Daptar Anyar