Arsip majalah

TEMA NGaluarkeun: CIRI JAMAN 2020

AGROSALON sareng "Golden Autumn": laporan pondok pikeun paméran.
POLL “Cuaca dina dikurangan, harga tambah.
Alexey Krasilnikov "Panén 2020. Hasil awal".
Sergey Banadisev "Pelembab udara nalika disimpen kentang siki".
Evgeny Simakov "Tés komparatif agro-ékologis variétas kentang modéren ngeunaan pilihan domestik sareng asing".
Ngembang kentang Républik Kazakhstan
Peternakan kentang di Kazakhstan


TOPIK masalah: Saha anu butuh hujan dina paménta?

Alexey Krasilnikov "Urang pendak sareng usum gugur. Tinjauan kaayaan dina industri "
SURVEY “Panén. Harga sareng rencana ka hareup "
Ngeunaan ékologi, ékonomi sareng sakedik ngeunaan desain. Pakét: versi 2020.
Svetlana Nekoval "Perkenalan metodeu biologis sanés pantun, tapi sarat waktos"
Sergey Banadysev "Cara pikeun ngendalikeun panyakit kentang viral" (teraskeun)
Wawancara sareng BV Anisimov: "Kuring optimis ngeunaan masa depan kentang Rusia anu tumuh!"
Ngembang kentang daérah Novosibirsk
Peternakan kentang unggulan daérah Novosibirsk

TEMA NGaluarkeun: "AGROTRADE" -20! BISNIS handapeun tanda kualitas
SURVEY "Daur ulang dina pandemi"
Alexey Krasilnikov "Spring 2020. Kasulitan anyar, masalah biasa sareng ekspektasi anu saé tina musim"
Oleg Radin "Aci sareng aci ulasan pasar ulasan"
Serhiy Zhevora "Abusan Kentang FITs dingaranan A.G. Lorkha "
Sergey Banadysev "Cara pikeun ngendalikeun panyakit kentang viral"
"Kumaha milih sistem irigasi pikeun sababaraha bidang sareng jilid produksi"
Kentang ngembang di daérah Nizhny Novgorod
Peternakan kentang unggulan di daérah Nizhny Novgorod
"Amyl". Kentang prioritas

Majalah "Sistem Kentang" №1 2020

TEMA KONTOH: HARGA UNTUK POTOTO JEUNG VEGETABLES. PERALUAN DENGAN MANY UNKNOWN

Buah Logistica 2020
Alexey Krasilnikov "Tinjauan kaayaan dina industri"
SURVEY "New Spring, New Hope"
Sergey Banéjav "Biofumigasi taneuh dina ngembang kentang"
Denis Kovalev "Siap pikeun usum anyar"
Arthur Egorov. "Produk perlindungan pepelakan. Solusi masalah anu ngadesek sareng prospek aplikasi "
Kentang ngembang di daérah Kostroma
Ladang kentang di daérah Kostroma

TEMA TEMA: POTATO PROSESING. GRATIS POINTS sareng VEKTOR KOTA

EMAS AUTUMN 2019
Pasar Kentang Éropa
Surup: Ngiringan hasil beberesih
Alexey Krasilnikov "Tinjauan kaayaan dina industri"
HARIAN PEMERHATIAN: “Kentang siki. Bersih, disimpen, persiapan usum anyar "
Alexander Kuznetsov, Alexander Hutti "Panilitian Praktis"
Oleg Abashkin, Yuri Masyuk sareng anu sanésna. "Ladybugs ngajaga panén"
Kentang ngembang di daérah Tula
Anjog kebon kentang daérah Tula

TEMA TEMA: NEMATODE. HADDEN THREAT

Ari Sawah Kentang "Kentang Rusia 2019"
Alexey Krasilnikov "Tinjauan kaayaan dina industri"
Boris Anisimov "Peran kentang dina diet manusa modéren"
HARIAN PÉSERVASI: “Perawatan melak. Persiapan beberesih "
Sergey Ariskin "Pitunjuk otomatis tina gunung baheula di sapanjang gunung"
Valentina Demidova, Maria Kuznetsova "Ngurangan toksikosis hérbisida dina rotasi pepelakan anu ngalibetkeun kentang."
Kentang ngembang di daérah Tyumen
Anjog kebon kentang daérah Tyumen

Topik ISYU: DIGITALISATION

INGRUKSARI POTATO HARI DI UZBEKISTAN
SURVEY: "Dina wengi usum panas anyar"
Alexey Krasilnikov "Tinjauan kaayaan dina industri".
Sergey Banadysev "Ékonomi kentang Rusia anu tuwuh dibandingkeun".
Andrey Kiselev, Vladimir Dyuzhev "Organisasi penjualan kentang".
HARIAN PÉSERVASI: “Usum anyar. Landing ".
Konsultasi spesialis "Vadim Kuvshinov" Tren utama sareng masalah "
Harga pasar gratis pikeun pangwangunan toko sayur
POSOSAN: Oleg Radin "Perspektif pasar aci kentang di Rusia".
Kentang ngembang di daérah Samara
Peternakan kentang unggulan daérah Samara

Topik ISYU: KUMAHA POTATO NANGSAEU RUSSIA PERLU?

Pertemuan AGONOMOMI SADAYANA RUSIA: "Rencana panén"
Alexey Krasilnikov. Saham ageung sareng harga anu murah. Tinjauan pasar Kentang
Pendapat Ahli: Dmitry Kabanov "Naon anu bakal kajadian kana harga kentang?"
SURVEY: "Dina Hawa Spring".
Konsultasi Spesialis: Alexey Egorov "Sababaraha kecap ngeunaan rotasi pepelakan"
HARIAN PÉSERVASI: Kirill Kraev “Usum 2018 \ 19. Réalisasi sareng neundeun pepelakan "
Kentang ngembang di daérah Rostov
Anjog kebon kentang daérah Rostov

SUMBAT TOPIK: ARTARI SENTIASA ARED

AGROSALON 2018. "Waktos kanggo inovasi".
"Emas Autumn" dua puluh taun.
Alexey Krasilnikov. "Panén 2018: Hasil sareng Ramalan".
CABARAN: Ngeunaan cuaca, harga panen sareng kentang
HARIAN PÉSERVASI: Kirill Kraev "Usum 2018. Parantosan".
Konsultasi Spesialis: Alexey Egorov "Nyeri poin 2018".
Boris Anisimov, Sergey Zebrin. "Peraturan normal
kualitas komérsial kentang siki "
Kentang ngembang di daérah Lipetsk.
Ladang kentang wewengkon Lipetsk.

TEMA TEMA: NGOMONG UNTUK MAJLIS. FORBIDDEN DIA TINGKAT TEMA

Konperénsi sareng Seminar VNIIKH aranjeunna. Lorha.
Kentang Rusia 2018. Rapat para profesional sareng perayaan jiwa
Alexey Krasilnikov. “Panén énggal. Hasil awal "
SURVEY: "Berita ti lapangan"
HARIAN PAMERNA: Kirill Kraev. "Usum 2018. Ti saprak melak dugi ka persiapan panén."
FOKUS: B.V. Anisimov, S.V. Zhevora, E.V. Oves. "Kentang ngembang di Rusia: kanyataan, ramalan, kasempetan pangwangunan".
Kentang ngembang di daérah Tomsk
Mikhail Tremasov "Peternakan Kentang Anjog Daérah Kemerovo".
PAMrosesan: "Pelestarian sayuran: konservatif sareng ngajangjikeun".

Topik ISYU: APLIKASI HARVEST. POTOTEED SEED: KUTIPA, KOMUNITAS sareng INGKAPKAN MARKET

SURVEY: "Muka usum anyar".
UPDATE Anastasia Borovkova. "Ragam kentang varietal di pasar modéren.
Konsultasi Spesialis: Alexey Egorov. "Ngajagaan pepelakan tina hama, panyakit sareng gulma dina awal musim. Saran sareng pengamatan "
Vladimir Dyuzhev. "Palletizers SYMACH. Mesin anu efisien ayeuna."
Kentang ngembang daérah Sverdlovsk.
Anjog kebon kentang daérah Sverdlovsk.
Nikolay Smirnov. Faktor pangwangunan sareng pendekatan kelompok kanggo ningkatkeun efisiensi produksi kentang

KAMPUNG: KKROSESYA PUTIH TAHUN. PELAJARAN PARI

FOKUS: “Pasar kentang. Ngantosan Musim semi ".
TEMA NGaluarkeun: "Babad taun ka tukang."
ACARA: "Konperénsi agronomis sadayana-Rusia. Entong liren di dinya. "
Konsultasi Spesialis: »Dmitry Kabanov Wortel panyimpenan. Masalah utama ”.
Alexander Frolov "Alat-alat ventilasi pikeun toko sayuran:
tren pasar ".
Alexey Egorov "Peculiarities nganggo produk panyalindungan pepelakan di 2017, hasil sareng kasimpulan".
Sergey Ariskin "Ridge urut séri GRIMME GF".
Vladimir Dyuzhev "Nyortir kentang. Milih Solusi Optimal ".
Kentang ngembang daérah Kemerovo
Ladang kentang ngarah di daérah Kemerovo

TEMA TENTU: APA APA APA UNTUK POTATO DEPEND ON?

"Emas gugur". Hasilna.
Alexey Krasilnikov. "Beberesih-2017. Keuntungan, karugian sareng prediksi harga.
B.V. Anisimov, S.N. Zebrin, V.V. Tulcheev. Gotong royong antar-tani di industri kentang.
Kaayaan di Rusia sareng pangalaman praktek dunya.
POLL: "Ahir musim ieu. Dina waktosna sareng hasilna anu santun.
Konsultasi Spesialis: Sergey Molokov "Prasarana pikeun proyék irigasi". Urang ngawangun numutkeun aturan.
Kompetisi: "Karya para juara sareng juara-juara tina kompetisi" kentang "Grimme".
HARIAN PAMERNA: Vladimir Muravyov, Artur Egorov. "Pangalaman dina numuh binih sareng méja kentang dina conto kebon di daérah Nizhny Novgorod. Bagéan 3 ".
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagéan 3 ".
Alena Belaya. " Kakurangan kentang ”.
Kentang ngembang di daérah Leningrad.
ANNIVERSARY: Selamat ulang taun ka-80 B.V. Anisimova

TEMA TINDAKAN: KASUT CAS. RESEPTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉTÉNA

otato Rusia 2017
Pasar Kentang. Tinjauan ngeunaan Kentang Uni.
HARIAN PAMERNA: Vladimir Muravyov, Artur Egorov. "Pangalaman ngembang siki sareng kentang méja dina conto kebon di daérah Nizhny Novgorod."
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagéan 2
Hasil tina "kentang" kontes Grimme.
Karya juara sareng juara hadiah.
Konsultasi Spesialis: Alexander Frolov "Ventilasi di toko sayuran. Ngahémat sareng Kahirupan ".
Kentang ngembang di Téritori Krasnoyarsk.
PAMrosesan: “Sayuran beku. Masalah bisnis sareng prospek ”.

Topik ISYU: TUJUAN HINDEKAN: PLANTS, MARKET AND PRODUKSI AGRIKULUR

Vektor pangembangan. Konperénsi Internasional "Produk pati sareng pati: Pasar pikeun Kasempetan"
I.S. Kardanova, S.N. Zebrin, B.V. Anisimov. "Minitubers dina saung terowongan: fitur budidaya sareng kontrol kualitas"
Konsultasi Spesialis: V.M. Mutikov, A.V. Selivanov, N.I. Vasiliev, I.N. Nursov. "Biologis tatanén sareng produksi kentang intensif".
Andrey Kalinin. "Komplek mesin Grimme pikeun budidaya artichoke Yérusalém."
HARIAN PAMERNA: “Mikhail Belyaev. Pangalaman ngala siki sareng kentang méja dina conto kebon di daérah Nizhny Novgorod. "
Mimiti usum.
Dmitry Kabanov. "Produksi wortel. Bagéan 1 "
Kentang ngembang di daérah Omsk.
PAMrosesan: “Goreng Perancis. Pandangan pikeun Masa Depan ”.

NUMBER TOPIK: HARAPAN NGUKTIKE

Rapat agronomik Rusia-Rusia.
Tugas tugas.
SURVEY: Rencana pikeun usum 2017.
Kentang Rusia.
Ékspor ngarepkeun.
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Solusi téknis perusahaan Grimme pikeun panerapan pupuk mineral cair nalika melak kentang."
Yuri Masyuk dkk. "Ati-ati: Whitefly".
PROSESING: Keuntungan dina masalah anu garing. Sayuran garing tina perusahaan "TAV"
Kentang ngembang di daérah Astrakhan.
FACE FIRST: Evgeny Latkin: Upami anjeun atos kapikiran, bakal aya kauntungan.

TEMA TINDAKAN: SAKRUKAN KECAP

Autumn 2016 nempokeun.
Kentang Uni: RESULTARI INAS.
Arah pikeun wortel.
CONSULTATIONS SPECIALIST: Yuri Masyuk dkk. "Jaga lacewings".
ASA-LIFT... Digabungkeun ku standar anjeun "
Vadim Kuvshinov. Panyimpen wortel: awis tapi nguntungkeun.
Produksi wortel: daérah donor.
Jalma Kahiji: "Wortel: Pangalaman Pangwangunan".
PAMrosesan: Semyon Ganich. "Candak sareng sushi. Sayuran sanés standar salaku sumber kauntungan ”.
Rombongan dina nada beureum

Topik ISYU: "PANLIMA" PROSPEK

Poé Lapang Internasional di Wilayah Volga -2016.
Poé Lapang Grimme Internasional.
Sudut pandang "pati".
POLL: Sababaraha kecap ngeunaan panén, harga sareng rencana kanggo masa depan.
Konsultasi Spesialis: Evgeny Simakov. "Ningkatkeun daya saing pembibitan kentang doméstik".
Andrey Kalinin. "Perbaikan sistem logistik pikeun panén kentang nganggo trailer muat ulang."
Gorobag Gorobag.
Kentang ngembang di daérah Nizhny Novgorod.
Jalma Kahiji: AFG Nasional: Produksi kentang mangrupakeun arah anu penting sacara strategis.

TEMA ISNE: Ngerjakeun Kerja. Dumasar kana hasil usum.

Naon anu aranjeunna ngobrol sareng nyerat.
CATETAN EUROPEAN: Pasar Kentang Éropa.
Cegah téknologi pikeun nyimpen kentang sareng bawang.
Nyalametkeun: Ngolah dina kaayaan kaleuwihan bahan baku. Kauntungan sareng tantangan.
Gawéna dina bug.
Konsultasi Spesialis: Boris Anisimov, Sergey Zebrin, Vladimir Zeyruk. Ubi kentang buruk: pencegahan sareng panyalindungan.
Andrey Kalinin. "Grimme Belt series of belt-type plant kentang. Mahal, enya lucu! "
10 patarosan ngeunaan téknologi nyebarkeun.
Hal paling penting ngeunaan pangatur irigasi dina usum panas.
PROSESING: Dahar Zavod. Ngeunaan tuangeun séhat anu saé sareng tuangeun tuang.
Kentang ngembang di daérah Tula.

Topik ISU: SITUASI DENGAN HARGA jeung TUTUP PADANG GURU BARU

Pasar kentang Éropa.
TEMA ISTU: Uji waktos.
Pembungkusan: tren Éropa sareng prakték Rusia.
Konsultasi spésialis: Thomas Bottner. "Lima Faktor anu mangaruhan Pengecambahan Kentang Suksés." 
Yuri Masyuk dkk. "Kebon tina hiji umbi".
Perlindungan modéren kentang ti kompleks panyakit.
Artem Mansurov. "Gelut épéktip ngalawan wireworms."
Andrey Kalinin. "Perhatoskeun 'hal-hal alit'!"
PAMELAJARAN: "Usaha kelas ulang: serpihan kentang".
Kentang ngembang tina Républik Bashkortostan.

TEMA ISNE: TANGKELAN KOMPUTUS, KOMPUTUSAN DAN PROSPEK

AGRITECHNICA-2015. Jalma, téknologi, inovasi.
CATETAN EUROPEAN: Pasar Kentang Éropa.
TEMA NGaluarkeun: A. Krasilnikov. "Hasil catetan, kacindekan sareng prospek".
Ditémbak: Akademi Kentang: diteruskeun.
PANGALAMAN: Bernard Kere, Sergey Malanichev. Produksi sareng sertifikasi kentang siki di Perancis.
Perusahaan Agrotrade: vektor pangwangunan ditangtukeun ku anu ngagaleuh.
HARIAN PAMERNA: Mikhail Belyaev. “Ngabersihan sareng neundeun. Hasil taun ".
RÉROSPEKTIF: "Lebak: Sejarah sareng Modernitas".
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "MASALAH PILIHAN antara bentuk sareng kontén nalika melak kentang."
PREPARING FOR SPRING: John Deer tukang kebon.
Ngan nyandak gambar tina tutuwuhan.
A. Sukhov. Pilihan kentang sareng produksi siki.
Ngurangan biaya, ningkatkeun kauntungan.
POSOSAN: "Kripik lempeng tina kebon".
Kentang ngembang di daérah Novgorod.
SULU PERTAMA: Sistem Mimiti.

NUMBER TOPIK: STORAGE ARITHMETICS

Poé Lapang Volga.
DemoCenterPASE Tula: pusat anu narik pikeun para profesional.
Samara-Solana - 20 taun ka hareup.
Seminar "FAT-AGRO": produksi bibit dina jangkungna 2500 m dpl.
Budaya internasional. Poé Lapang Kentang Internasional.
CATETAN EUROPEAN: Pasar Kentang Éropa.
Bingkai: Alexey Brumin. "Akademi Kentang" - proyek taun éta.
HARIAN PAMERNA: Mikhail Belyaev. “SIAP pikeun BERSIH. Ramalan pikaresepeun ”.
Boris Anisimov. "Dina harmonisasi syarat pangaturan standar nasional kentang siki kalayan analog internasional."
STORAGE ARITHMETICS: pro jeung kontra struktur gudang.
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "UNIT GABUNG pikeun persiapan taneuh pikeun penanaman dumasar kana cutter gé 800 ti Grimme".
Langkung seueur hartosna langkung saé. Dina hudang percobaan Syngenta.
O.V. Abashkin sareng V.I. Podobedov, Yu.P. Boyko dkk. "Yerusalem artichoke sanés ngahalangan kentang.
John Deere 2720 Disc Ripper: Solusi hampang pikeun taneuh beurat.
Tujuan: ningkatkeun kauntungan. Sistem irigasi lebak.
Desain has dina kaayaan individu. Kualitas, laju sareng sapotong jiwa.
Kentang ngembang di daérah Kursk.
KOMPETISI: kecap konci-layar.
Kentang jeung apel

Topik ISYU: PADANG

Paméran "Kentang Éropa 2014"
ARROSPHERE ARTOS: BALAK, TEKNOLOGI, RESULT
Pasini Gubernur daérah Bryansk
Olga Maksaeva. Panén 2014: Kentang Lapang Poé. Samara Wilayah
Konférénsi Kentang di Brussel
IRRIGATION: Perspektif, ambisius, nguntungkeun
FRAMES: Alexey Brumin. Kentang Akademi
MARKET EUROPEAN POTATO
PUTIH: BEDAH ... jeung saeutik gugup
HARIAN PAMERNA: Mikhail Belyaev. "Genep tahapan pangobatan fungisida."
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Tinjauan metode pikeun ningkatkeun kualitas panén kentang."
Anna Khrabrova. "Énggal ku kentang urang"
Victor Garaba. "Téknologi gudang jangka panjang: sambetan"
Vadim Kuvshinov. "Naon anu urang gaduh? Dimana urang nyimpenna? "
Alexander Bespalov. "Pangwangunan sistem irigasi: rencana aksi sateuacan mimiti usum"
Andrei Burlakov. Kentang ngembang di daérah Penza.
Jalma Kahiji: "roti kadua" Bashmakov.
KOMPETITI: KROSS-POTOTOES
Abdi fotografer
Kentang lada boneka

TEMA TINDAKAN: ON KANGGO TINGGI

Kentang 2015: vektor pangembangan énggal
MARKET EUROPEAN POTATO
Alexey Brumin. "Akademi Kentang. Taun ka dua: ideu sareng rencana "
Alexey Krasilnikov. "Dina kaayaan di pasar kentang sareng sayuran"
Dina ambang cinyusu. Masalah "waktos" kaganggu "
PEMBAHASAN: "Produk perlindungan pepelakan: antara ékonomi sareng produktivitas"
PERTANYAAN Dinten: "Harga Pupuk: Babad Bangkit sareng Turun"
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Pilihan anu rasional tina set lengkap taneman perusahaan Grimme"
Andrey Nosov. "Suasana damel: nyiapkeun alat-alat pikeun mimiti usum"
Alexander Bespalov. "Pangwangunan sistem irigasi"
Narzula Taksanov, Oleg Vinogradov. "Daripada kimia - fisika"
Agribusiness Rusia dina nomer
Ngolah dina skala Rusia
Alexander Aksenov. "Ngembang kentang daérah Tambov"
Éklaire kentang
Kata silang "Scrabble"  

Topik ISSUE: SEEDS. RUSSIAN SEAS

Perayaan kaayaanana: "Musim Gugur Emas" - 2014.
AGROSLLON: skala sareng kakuatan kamajuan dina
TEKNIK GRIMME-2014. Témbongkeun inovasi
MARKET EUROPEAN POTATO
SEEDS. Usum Rusia
Alexander Malko. Sistem sertifikasi tina siki kentang sareng arah utama pamutahiranana.
HARIAN PAMERNA: Mikhail Belyaev. "Panén kentang siki: hasil taun 2014
Alexey Brumin. "Kentang Akademi": ngamimitian dirumuskeun!
Konsultasi Spesialis: Sistem monitoring anu cerdas: akurasi data mangrupikeun kaunggulan anjeun!
Jaminan kualitas LLC Tver Agroprom.
Artem Mansurov. "Perawatan kentang siki sateuacan disimpen
Anna Khrabrova. Innovatsvn ZHZPC Sadokas. tilu puluh
Alexander Sukhov. PEMBANGUNAN DENGAN PURSA! SORTIMI AND GALACPM! tilu puluh
Alexey Kabanov. John Deere: Tingkat Genep sareng Katujuh .40
O.V. Abashkin, Yu.A. Masyuk, L.Ya. Kostina, D.V. Abrosimov,
O.A. Aleksyutina, V.I. Podobedov, Yu.P. Boyko, V.I. Chernikov.
Basked dina budaya kentang ngahasilkeun dua kaayaan sareng zona non-chernozem Persekutuan Rusia .44
TUAS KASÉSAN
Régional BRYANSK: POTATO NGUMAMBANG DI RISA
Wawancara sareng Pemangku Gubernur Wilayah Bryansk Alexander Bogomaz .48
Pikirkeun ngeunaan MAIN
Andrey Kalinin. ABC KarjufVLOVODSPa 54
POTATO DINA Méja Anjeun "Causa Limena" - Kentang Peruvian Bunny 58
KONTEK
POTOTO KROSS.

Topik ISYU: Pengairan: pangalaman 2014

Paméran "Kentang Éropa 2014" 4
ARROSPHERE ARTOS: BALAK, TEKNOLOGI, RESULT
Pasini Gubernur daérah Bryansk
Olga Maksaeva. Panén 2014: Dinten Sawah Kentang. Samara Region "
Konférénsi Kentang di Brussel
IRRIGATION. Perspektif, ambisius, nguntungkeun
Alexey Brumin. Kentang Akademi
MARKET EUROPEAN POTATO
KEUANGAN: "SUSUS ... sareng rada gugup"
HARIAN PAMERNA: Mikhail Belyaev. "Genep tahapan pangobatan fungisida."
Konsultasi Spesialis: Andrey Kalinin. "Tinjauan metode pikeun ningkatkeun kualitas panén kentang."
Anna Khrabrova. "Énggal ku kentang urang."
Victor Garaba. "Téknologi gudang jangka panjang: INHIBITORS".
Vadim Kuvshinov. "Naon anu urang gaduh? Dimana urang nyimpenna? "
Alexander Bespalov. Pangwangunan Sistem Irigasi: Rencana Aksi Sateuacan Usum.
Andrey Burlakov. "Ngembang kentang daérah Penza".
Jalma Kahiji: "roti kadua" Bashmakov.
POTOTO KROSS
Abdi fotografer
Kentang lada boneka

NUMBER TOPIK: Waktos kanggo Dijual. SUMBANG POTATO AYA NANGGU KANGGO NU DENGAN TABLE ITS?

Paméran "Kentang Éropa": tempat pasamoan pikeun ahli profésional.
Olga Maksaeva. "Agrofest NN": liburan panen anu hadé.
Olga Maksaeva. Waktos kanggo Ngajual.
Alexey Brumin. "Akademi Kentang."
Pasar kentang Éropa.
Lydia Krasnova. "Pangwangunan istilah perbankan".
HARIAN PAMERNA: Mikhail Belyaev. "Musim 2014: melak, ngolah, hasil munggaran."
Konsultasi Spesialis: Olga Matveeva. "Patani Precision: kasempetan anyar".
Andrey Kalinin. "Tinjauan mesin pikeun nampi sareng ngolah panén kentang ti Spudnik."
Vladimir Dyuzhev. "Pangemasan dina tingkat paling luhur"
Oleg Abashkin, Yuri Masyuk, Dmitry Abrosimov, Olga Aleksyutina, Vladimir Chernikov. "Pembawa virus".
Olga Maksaeva. "Keukeuh. Ti lapangan dugi ka diepak dina 11 léngkah ”.
Victor Narushev. "Ngembang kentang daérah Saratov".
Républik Sayuran: KFH Shcherenko.
POTOTO KROSS
Abdi fotografer
Kentang lada boneka

Wilujeng sumping!

Login kana akun anjeun di handap

Jieun Akun Anyar!

Eusian formulir di handap pikeun ngadaptar

Candak deui kecap konci anjeun

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

Tambihan Daptar Daptar Anyar