carita ayaan

kategori

Irigasi

Wewengkon

Peternakan kentang Républik Bélarus

Alexander Rudnikov, Kepala Kantor Perwakilan GRIMME di Républik Bélarus Ngeunaan 1,1 juta ton kentang dipelak di séktor industri Républik Bélarus taunan. Boh perusahaan ageung (umum sareng swasta) sareng kebon leutik, anu jumlahna bertambah ti taun ka taun, nyumbang kana hasil ieu. Tolochinsky cannery Vitebsk region, Tolochinsky district ...

Maca deui

Wartos panganyarna

Wilujeng sumping!

Login kana akun anjeun di handap

Jieun Akun Anyar!

Eusian formulir di handap pikeun ngadaptar

Candak deui kecap konci anjeun

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

Tambihan Daptar Daptar Anyar