carita ayaan

kategori

Irigasi

Wewengkon

Ngembang kentang Républik Kazakhstan

Dina bagian ieu, kami parantos sering ngabagi inpormasi ngeunaan kumaha tumuh kentang berkembang di sababaraha tempat di Rusia. Tapi waktos ieu, aranjeunna mutuskeun ngalangkungan wates anu biasa dina unggal hal sareng ngahaturkeun bagian anu penting tina masalah ka Kazakhstan - tatangga kidul Rusia, anu henteu kantos nyepeng gelar "nagara ngembang kentang" dina sajarah, tapi berhasil ...

baca leuwih

Wartos panganyarna

Wilujeng sumping deui!

Asup kana profil

Nyiptakeun profil

Eusian lapangan kanggo pendaptaran

Ketik deui kecap akses

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

Majalah Sistem Kentang