Advertising Advertising

Pikeun pangiklan

Pilihan log:

Parameter majalah: format A4, warna lengkep, 60 halaman, pengikat - klip kertas, panutup - varnis selektif.
Jadwal pelepasan jurnal: kuartalan

Dina 2021, 4 masalah majalah Potato System bakal dileupaskeun.

Tanggal 1 ngaleupaskeun: Pebruari 25, kiriman deadline: 8 Pebruari
Tanggal rilis No. 2: 2 Juni, tenggat waktos kanggo ngirim bahan: dugi ka 16 Méi
Tanggal kaping 3 pelepasan: 8 Séptémber, deadline kiriman bahan: dugi ka 23 Agustus
Tanggal rilis No. 4: 19 Nopémber, tenggat waktos kanggo kaluman bahan: sateuacan 1 Nopémber

Edaran majalah: ti 2500 salinan.

Kanggo kerjasama, nyerat ka kami

Inpormasi sareng jurnal interregional analitis "Sistem Kentang"

Jurnal ieu kadaptar ku Layanan Federal pikeun Pengawasan Komunikasi, Téknologi Informasi sareng Komunikasi Massa

Sertipikat Pi Nomer FS77-35134

    Wilujeng sumping!

    Login kana akun anjeun di handap

    Jieun Akun Anyar!

    Eusian formulir di handap pikeun ngadaptar

    Candak deui kecap konci anjeun

    Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

    Tambihan Daptar Daptar Anyar